Vpogled v podatke preko interneta

Kadarkoli lahko pogledate Vaše računovodske podatke in skenirane dokumente in pogodbe preko interneta. Brezplačno dobite geslo s katerim dostopate do Vaših podatkov in elektronskega arhiva dokumentov  iz pisarne ali od doma in to kadarkoli. Obvezna je le delujoča internet povezava.

Stranke imate možnost dostopa do osnovnih računovodskih podatkov, ki jih obdeluje naše računovodstvo kar preko internet povezave. Na osnovi podatkov o Vašem računalniku vam izdamo uporabniško ime in geslo. Zaradi varnosti se lahko do podatkov dostopa samo z računalnikov, ki jih vnesemo v seznam dovoljenih računalnikov za vpogled. Vpogled je na voljo vedno / 24 ur na dan, vsak dan.

V osnovni različici imate na voljo:

  • odprte postavke kupcev
  • plačilne obveznosti do dobaviteljev
  • kartico kupcev in dobaviteljev
  • kontno kartico
  • bruto bilanco
  • vse skenirane dokumente z računovodskimi podatki

S to brezplačno storitvijo pridobite ogromno časa, saj si sami izdelate poročilo o odprtih postavkah in ostala poročila ter imate na voljo vse prejete račune, izdane račune ter pogodbe v elektronski obliki. Sami vnesete zahtevane kriterije  v vnosna polja (odprte postavke na datum, zapadle, odprte, ...)  in na osnovi kriterijev dobite poročila. Iskanje dokumentov po fasciklih ni več potrebno, saj s kriteriji (partner, obdobje ali datum, ...) pridete do željenega skena z računovodskimi podatki vred.

Poročila in dokumente lahko pregledujete na zaslonu ali si jih lahko izpišete na tiskalnik ali pošljete preko e-pošte.