Računovodski servis Tržič - računovodstvo za Tržič z okolico

Podpiramo podjetja iz lokalne Tržiške občine. Zato smo za Vas pripravili posebno ponudbo za računovodstvo v Tržiču:

  • kompletno klasično računovodenje z vsemi računovodskimi storitvami
  • program za vodenje podjetja z 20 letno tradicijo - izpis računov, vodenje zalog in povezavo z računovodskim servisom
  • elektronski arhiv vseh prejetih in izdanih računov preko internet povezave
Vse dobite le za ceno računovodstva. Preverite in zatevajte ponudbo za celotni paket.

Brezplačno Vam svetujemo in ustanovimo redni sp, popoldanski sp ali normirani s.p.,  nudimo vam tudi kvalitetno davčno in poslovno svetovanje. Odločitev ali je boljše za vas s.p. ali d.o.o. in davčni zavezanec ali nezavezanec je za Vas ključna. Še posebno, če je poslovanje naravnano na opravljanje storitev ali prodajo (domača obrt) fizičnim osebam.

Če šele želite pristopiti v naš računovodski servis Tržič morate vedeti, da sprejemamo nove stranke preko celotnega leta. Prehod na naše računovodske  storitve za d.o.o. in s.p. je med letom in ob koncu leta podoben in hkrati preprost. Izkušnje kažejo, da je celo prehod med letom lažji in hitrejši. Posredujete nam določene podatke prejšnega računovodstva in lahko nadaljujemo s predloženim začetnim stanjem. V kolikor pa odpirate nov s.p. ali podjetje, pa nas kontaktirajte, da Vam pojasnimo prednosti in slabosti različnih oblik podjetja/obdavčitev. Potem lahko lažje in mogoče z manjšimi izdatki opravljate svojo dejavnost. Svetujemo Vam tudi katero banko izbrati glede na Vaše želje, saj imamo izkušnje z vsemi slovenskimi bankami. Še posebno, če boste najemali kredit je izbira banke pomembna in je predhodno potreben razmislek. Menjava banke tekom poslovanja pa tudi ni brez posledic, odpiranje IBAN-a pri večih bankah pa je povezan z višjimi stalnimi mesečnimi stroški.

Kontaktirajete nas in oglasili se bomo pri Vas v podjetju, da Vam predstavimo naše kvalitetne storitve ter prednosti brezpapirnega računovodstva in naših programov za poslovanje, ki jih našim strankam iz Tržiča uredimo brez doplačila. Programi so prilagojeni Vaši dejavnosti in Vam resnično olajšajo poslovanje v Vašem podjetju. V 20 letih seje nabralo  izkušenj, da vam lahko pomagamo na Vaši poslovni poti.

 

Želite mesečne bilance, mesečni rezultat, primerjavo z lanskim letom, poročilo o tekočih mesečnih stroških po vaših stroškovnih mestih - mi smo tukaj za Vas. Uporabljamo napredne programe in zato lahko kvaliteno opravljamo računovodske storitve.

 

Računovodenje se opravlja za d.o.o., s.p. ne glede na to ali ste davčni zavezanec ali normiranec, popoldanski s.p. Dobre računovodske rešitve imamo za vse pravne oblike. Tudi v računovodstvu Tržič za manjše startup podjetja smo pripravili posebne možnosti, ker je pomembno da imate vse podatke na voljo preko elektronskega arhiva. Zakaj ne bi samo poskenirali ali slikali računov in nam jih poslali v računovodski sistem? Mi vam dopišemo pomembne podatki in vi imate preko elektronskega arhiva dostop do dokumentov - 24 ur na dan/ 7 dni v tednu.

 

V kolikor želite zaposliti dodatno pomoč za opravljanje vaše dejavnosti imate na voljo subvencije v letu 2019. Lahko pa, da je optimalna rešitev za vas kratkotrajno delo družinskega člana, kjer je obdavčitev nizka.

 

Svetovanje pri davkih

V poslovanju vašega podjetja, d.o.o. ali s.p., je zelo pomembno tudi optimalno poslovanje, kar se tiče davkov. Za davčno svetovanje je potrebno dobro poznavanje zakonodaje ter davčnih postopkov. Z znanjem in izkušnjami v digiračunovdja ter individualnim pristopom je uspeh zagotovljen.

 

Zahtevajte ponudbo za računovodstvo in poslali, Vam bomo ponudbo za vodenje računovodstva po meri. Računovodske storitve plačujete mesečno na osnovi mesečnega pavšala, glede na število dokumentov. To pomeni, da lahko enostavno planirate izdatke. V kolikor se število dokumentov spremeni se domenimo za korekcijo cene računovodskih storitev.

 

Občina tržič

 

Cena računovodskega servisa so že od 30€ mesečno naprej. Več okvirnih cen računovodstva si lahko ogledate. Storitve pa opravljamo v svojih poslovalnicah v Kranju, Ljubljani in Mariboru. Nestrpno čakamo, da nas kontaktirate in Vam nudimo kakšen uporaben nasveta ali Vam izdelamo neobvezujočo ponudbo za računovodke storitve, če ne drugega lahko primerjate ponudbo z trenutnim računovodstvom, ki ga uporabljate. Mi igramo z odprtimi kartami.