Prevzem dokumentacije pri stranki

Dokumentacija se po dogovoru prevzema v poslovalnici pri stranki v kolikor še ne uporabljate računovodskega programa za pošiljanje dokumentov v računovodstvo. Program je namenjen Vam in tudi vpogled v računovodske podatke in dokumente je enostaven. Ko v računovodstvo prejmemo skenirani dokument, se ga dopolni z računovodskimi podatki in računovodsko obdela. V elektronski arhiv imate kasneje kadarkoli vpogled in enostavno ter hitro iskanje po dokumentih. Odpiranje fasciklov ni več potrebno.


Prevzem dokumentacije v vaših poslovnih prostorih se vrši minimalno 1x mesečno po predhodnem dogovoru. Število obiskov je odvisno od količine dokumentacije (velikosti podjetja) in od dogovora.

Nekdo od sodelavcev digiračunovodja se po dogovoru oglasi pri vas, ob dogovorjeni uri in prevzame dokumentacijo, ki se kasneje obdela in poknjiži v računovodskem servisu v Ljubljani, računovodskem servisu v Mariboru ali računovodskem servisu v Kranju. Obdelano dokumentacijo se ob naslednjem obisku vrne. V podjetju se kreira elektronski arhiv, ki ga stranke lahko tudi koristite.

 

Primer uporabe elektronskega arhiva:

  1. iskanje in primerjava vseh mobitelovih računov v letu 2019 - ne samo po skupnem znesku ampak je na voljo tudi sken-i vseh prejetih računov, kjer lahko vidite in primerjate detaljne podatke s posameznih mesečnih računov
  2. pomoč pri pripravi bančnih nakazil - virmanov za nakazilo dobaviteljem. na voljo imate že podatke za nakazilo in tudi sken vseh prejetih računov ...
  3. lahko za interno evidenco tudi označujete katere prejete račune ste že plačali