Davčno svetovanje

Naši dolgoletni davčni svetovalci svetujejo v primeru Vaših davčnih dilem in nestrpno čakajo, da nas kontaktirate in se domenite za optimizacijo Vašega poslovanja podjetja v celoti. Če pa potrebujete samo kakšen davčni nasvet se ravnotako lahko obrnete na nas.

Preventivni davčni pregled

Simuliramo obisk davčnega inšpektorja in vas opozorimo na mogoče nepravilnosti in dvoumnosti v primeru davčnega pregleda. Naredi se plan kako nepravilnosti odpraviti in zmanjšati riziko na minimum.

Svetovanje v davčnem postopku

Kadar se začne davčni postopek v vaši poslovalnici je potrebno odreagirati hitro in učinkovito. Na voljo smo Vam kot svetovalci ali tudi kot zastopniki pred davčnimi organi. Komunikacija z uradnimi osebami je pomembna.

Davčna pojasnila strankam

Nudimo vam pojasnila v zvezi z vsemi vrstami davkov. Pri tem upoštevamo veljavno zakonodajo in prakso, ki se je uveljavila v vseh letih odkar svetujemo.

Izbira najugodnješega davčnega modela

Davčni model Vam precej določa kako in v kakšni višini plačujete davke državi. Upoštevati je potrebno enakovredno fizično soebo kot lasnika ali nosilca dejavnosti in podjetje. Končna ugotovitev, da je ustrezen in optimalen davčni model za vašo dejavnost in obseg poslovanja ključen. Le na tak način lahko tokom poslovanja z manj napora dosežemo večje učinke.

Priprava davčnih obrazcev

Priprava in oddaja bilance ali zaključnih izkazov potrebujejo množico znanja in izkušenj, da se izvedejo optimalno. Optimalna bilance je dolgoročni cilj, ki mora vsebovati poleg tekočega leta tudi ustrezno predvidevanje poslovanja v prihodnjih letih. Po nekaj sto pripravljenih izkazov vsako leto, se brez skrbi lahko obrnete na naše strokovnjake.

 

Že 20 let davčno in poslovno svetujemo različnim oblikam podjetij:

 

Naše poslovanice za davčno in poslovno svetovanje: