Brezplačni programi za poslovanje in vodenje podjetja

Na voljo so vam brezplačni programi za vodenje vašega podjetja. Digi programe uporablja nekaj 100 zadovoljnih uporabnikov po celi Sloveniji (reference in mnenja strank) in so prilagojeni posameznim dejavnostim. Se pravi da programi vsebujejo funkcije, ki so dejansko namenjeni vaši dejavnosti. S tem je program uporabnejši za vas. V 20 letni zgodovini so programi precej dodelani in resnično uporabni. Začnite z uporabo naprednih brezplačnih programov. Na voljo so tudi servisni delovni nalogi, proizvodni delovni nalogi, kompenzacije, servisiranje avtomobilov, izpis dekalracij, blagajniški računi, izdaja davčno potrjenih računov, e-računov, periodičnega fakturiranja, vodenja plačil kupcev in dobaviteljev, priprave bančnih nakazil, itd.

Vzdrževanje se vrši preko internet povezave ali direktno z obiskom. Navodila za uporabo programov se nahajajo na internetu in se posodabljajo z novimi različicami. Programi delujejo  Microsoft Windows operacijskem sistemu. Podprti so XP, 7, 8, 8.1 in windows 10.

 

Več si lahko preberete na: Programi za vodenje podjetja.

 

Najpogostejše uporabljeni programi so:

 

Mogoč je hiter začetek uporabe potrebnega programa: na igor@digital-logic sporočite davčno številko podjetja in po mailu se vam pošlje uporabniško ime in geslo.

Lahko začnete z delom

 

Primer navodil za uporabo:

Navodila za digi programe so na voljo na www.digiprogrami.si