Brezplačni programi za poslovanje in vodenje podjetja

Na voljo so vam brezplačni programi za vodenje vašega podjetja. Digi programe uporablja več 100 zadovoljnih uporabnikov po celi Sloveniji (reference in mnenja strank) in so prilagojeni posameznim dejavnostim. Se pravi, da programi vsebujejo določene nastavitve vnosov, izpisov, prikazov, ki so dejansko namenjeni vaši dejavnosti. S tem je program uporabnejši za Vas. Že 20 let se programi razvijajo, izboljšujejo in upoštevajo želje naročnikov in zato so resnično uporabni in so Vam v pomoč pri vodenju podjetja. Začnite z uporabo naprednih brezplačnih programov s tradicijo in recite stop birokraciji. Lahko uporabite tudi elektronski arhiv vseh skeniranih dokumentov (skenirate, opremite s podatki, določite kategorijo in shranite). Na voljo so tudi servisni delovni nalogi, proizvodni delovni nalogi, ISO sledenje surovin,  kompenzacije, servisiranje avtomobilov, izpis deklaracij, blagajniški računi, izdaja davčno potrjenih računov, e-računov, periodičnega fakturiranja, vodenja plačil kupcev in dobaviteljev, priprave bančnih nakazil, izpisa računov, dobavnic, dobropisov, naročilnic, potrditve naročila v angleščini, nemščini, itd.

Vzdrževanje in pomoč se vrši najpogosteje preko internet povezave (redkeje z direktnim obiskom) zato so uporabniki s celotne Slovenije. Navodila za uporabo programov se nahajajo na internetu in se posodabljajo z novimi različicami. Programi delujejo  Microsoft Windows operacijskem sistemu. Podprti so XP, 7, 8, 8.1 in Windows 10.

 

Več si lahko preberete na: Programi za vodenje podjetja.

 

Najpogostejše uporabljeni programi so:

 

Izkoristite brezpapirno sodobno računovodstvo in programe, ki Vam jih nudimo in prihranite pri izdatkih za računovodstvo. Enostavno dokumente poskenirate in jih dodate v računovodski sistem, da se jih v računovodstvu obdela. Vse ostale računovodske dokumente se skenira in skene dokumentov - odločbe, pogodbe, bančna poročila pa računovodstvo doda v isti računovodski sistem. Kadarkoli lahko pogledate elektronski arhiv in imate na razpolago vso računovodsko dokumentacijo. Vse pomembne dokumente imate shranjene na enem mestu. Preverite svojo ceno brezpapirnega računovodstva, oddajte povpraševanje za računovodske storitve.

 

Mogoč je hiter začetek uporabe potrebnega programa: na igor@digital-logic sporočite davčno številko podjetja in po mailu se vam pošlje uporabniško ime in geslo.

Lahko začnete z delom.

 

 

 

Primer navodil za uporabo:

Navodila za digi programe so na voljo na www.digiprogrami.si