Aktualne računovodske novice

Kilometrina in dnevnice za leto 2010

Podatki o kilometrini in dnevnicah 2010.

 

Splošno o potnih nalogih.

 

 

Gostinci v leti 2010 si znižajte stroške računovodstva______________________________________

Za vas smo pripravili izredno ugodne cene za kombinacijo računovodstvo + gostinski program. Kot dodatek pa imamo na voljo tudi najem POS opreme: Računalniški komplet "Na dotik" z vzdrževanjem. V mesečni pavšal so zajeti vsi stroški računovodstva, programa, pomoči pri delu s programom, vzdrževanjem programa, servis in vzdrževanje POS opreme. Priporočamo ogled ostalih cen računovodstva.

 

Kontrolni pregled_________________________________________________________________

Za odpravo vseh dvomov vam nudimo preventivni pregled vašega poslovanja. Zagotovite si, da šibkih točk v vašem podjetju ne bo.

Priporočamo, da pregled opravi strokovna oseba, dober računvododja:

Andreja Štular Bajželj, dipl.univ.ekon., revizor

andreja@digital-logic.si

 

Prevzem papirjev na vaši lokaciji_______________________________________________________

Na Gorenjskem in Ljubljanskem področju imate možnost, da naročite prevzem knjigovodske in računovodske dokumentacije na vaši lokaciji.

Ob dogovorjenem dnevu in uri se oglasi oseba iz našega podjetja pri vas. Oddajo in prevzem dokumentacije se lahko določi periodično, tedensko ali mesečno.

 

Vpogled preko interneta____________________________________________________________

Opis brezplačne storitve.

Programi za poslovanje + računovodstvo________________________________________________

Na voljo imate cenovno in kvalitetno najugodnejšo ponudbo: digi programi+ digi računovodstvo. S to učinkovito rešitvijo si prihranite čas in se posvetite svojemu delu. Inštalacija, uvajanje in prenos osnovnih podatkov iz obstoječih programov ni problem, tako da lahko nemoteno nadaljujete s poslovanjem. Nova podjetja in s.p. pa do programov lahko pridete po cenovno res ugodni varianti: , presenečeni boste.

Digi programe uporablja več sto zadovoljnih uporabnikov.

www.digiprogrami.si

 

Brezpapirno računovodstvo___________________________________________________________

Za vas je cenovno najugodnejše, da čimveč podatkov vnesete sami. Vse končne obračune pa na osnovi vnešenih podatkov strokovno opravimo v našem podjetju:

mesečne: obračun DDV, obračun plač

letne: bilance, dohodnina in M4/M8

Vse obrazce, sezname, plačilne naloge in potrebna poročila pa prejmete po elektronski pošti. Obrazce in naloge lahko oddajamo pri nas ali pa jih prejmete v obliki, da jih lahko uvozete sami v programe, kamor jih morate oddati (bančne programe, eDavki, ZPIZ, ...).

Vso potrebno programsko opremo vam damo brezplačno v uporabo. Programi in podatki so inštalirani na vaših računalnikih ali na naših strežnikih. V vsakem primeru pa se potrebuje ADSL internetno povezavo.